Esittely

Olen Satakunnassa asuva ratkaisukeskeinen terapeutti, joka on kiinnostunut toisten ihmisten hyvinvoinnista ja jaksamisesta, terapeuttisista luovista menetelmistä, kuten kuvataiteesta ja kädentaidoista, sekä luonnon ihmeistä. Käytännön työ on opettanut ihmisten kohtaamista ja ongelmien ratkaisutaitoa. Teoriatietoa olen kartuttanut opintojen kautta ja osallistumalla aktiivisesti erilaisiin talkoo- ja avustustehtäviin, sekä vapaaehtoistoimintaan. 

AMMATTI JA KOULUTUS

Ratkaisukeskeinen terapeutti, 80 op, 2023 (CHC, KSTM), 

Ratkaisukeskeinen työnohjaaja, 65op, 2022 (CHC, KSTM) , 

Sielunhoitoterapeutti, 2022 (CHC, KSTM), 

YO, Muistihoitaja, Lähihoitaja/kuntoutumisen osaamisala, Askartelunohjaaja

Psykologian ja työ-ja organisaatiopsykologian opinnot (80op JYU, UEF)

Taideterapeuttiopiskelija (2024, KTI, Turku) 

Ratkaisukeskeinen neuropsykologinen valmentaja (2024, TRE).

Työkokemusta on kertynyt pitkästi hoitoalalta jo yli 34 vuotta laitoksista, palvelutaloista ja kotihoidosta, joissa asiakkaana on ollut jonkin verran lapsiperheitä. Työjaksoja on myös päiväkodeista, sekä monien vuosien työkokemusta Kan- kodista (kuntouttava päihde- ja narkomaanikoti).

Ratkaisukeskeinen terapeutti-, työnohjaaja, & taideterapeuttikoulutukseen on sisältynyt runsaasti asiakasharjoittelua, jota olen jatkanut omassa taideterapeutin opinnoissa, sekä asiakastyönä omassa yrityksessä. Toimin ryhmänohjaajana ratkaisukeskeisille kristillisille terapeuttiopiskelijoille KTI:ssä = Kristillinen Terapiainstituutti, sekä työskentelen ja toimin työnohjaajana Satakunnan HVA:lle.

Terapia, taide ja työnohjaus Siniunikko

Terapia, taide ja työnohjaus Siniunikko